Seekercity is een concept voor een gemeenschap/community van studenten op het internet in Nederland. Het thema van de community draait om levensbeschouwing, filosofie, zingeving, religie, spiritualiteit, zelfrelectie, (beroeps-)ethiek, waarden, geloof en ongeloof. Met een groep mensen samen op zoek naar wie we zelf zijn, en wat te doen in de wereld , willen we een plaats bouwen op het internet waar we elkaar ontmoeten, elkaar spreken, en elkaar deelgenoot maken van wat ons bezighoudt. Studenten worden uitgenodigd het initiatief mee in handen te nemen.

vanaf januari 2010 is het project Seekercity geadopteerd als het landelijke project van de studentenpastoraten in Nederland betrokken bij het LBS. (Landelijk Beraad Studentenpastores). Het ASP in Arnhem heeft de pilot in handen. Delft, Leiden, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Utrecht zijn werkzaam in 5 verschillende werkgroepen die Theologie en concept, Marketing en communicatie, Beleid sociability en organisatie, toerusting pastores, en internationaal pastoraat  als onderwerpen hebben.

Studenten hebben gewerkt of werken aan  projectplanning,  conceptvorming, marketing, en beoordeling site.

Ieder die de stad van zoekers en vinders wil meemaken is uitgenodigd lid te worden van ‘Vrienden van Seekercity’op LinkedIn, of Seekercityarnhem.ning.com ( deze specifiek voor studenten).

0 Reacties to “About Seekercity”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
Aanzet Seekercity Arnhem

Sinds kort is de Seekercity Arnhem community online. Deze voorlopige Seekercity is de aanzet tot een studentengemeenschap van levensbeschouwelijk zoekers. Over Seekercity, het landelijk project, is overleg met diverse belangstellende partijen gaande.
Seekercity Arnhem

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Voeg je bij 18 andere volgers


%d bloggers liken dit: